Usean välilehden sivu

Yrityksen verkkosivujen sisältö vaihdella riippuen yrityksen toimialasta, tavoitteista ja kohdeyleisöstä. Kuitenkin on olemassa muutamia perusasioita, jotka ovat usein hyödyllisiä ja tärkeitä sisältää yrityksen verkkosivuille. Tässä on luettelo joistakin yleisistä sivuista ja elementeistä:

  1. Etusivu: Selkeä ja houkutteleva etusivu, joka antaa ensivaikutelman yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista tai tuotteista. Etusivulla voi olla lyhyt yritysesittely, visuaalisia elementtejä ja tärkeitä kutsuja toimintaan.
  2. Tietoa yrityksestä: Yrityksen tausta, historia, arvot, missio ja visio. Tämä auttaa luomaan luottamusta ja sitoutumista kävijöihin.
  3. Tuotteet tai palvelut: Selkeästi esitellyt tuotteet tai palvelut, niiden ominaisuudet ja edut. Kuvat, videot ja selkeät kuvaukset voivat auttaa kävijöitä ymmärtämään, mitä tarjoatte.
  4. Yhteystiedot: Selkeästi näkyvillä olevat yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite. Voit myös harkita yhteydenottolomakkeen tai chat-ikkunan lisäämistä.
  5. Asiakaspalaute ja suositukset: Näytä asiakkaiden arvosteluja, suosituksia ja referenssejä. Tämä voi auttaa vakuuttamaan potentiaaliset asiakkaat yrityksesi luotettavuudesta ja laadusta.
  6. Usein kysytyt kysymykset (UKK): Listaa yleisiä kysymyksiä ja vastauksia, jotka auttavat kävijöitä saamaan nopeita vastauksia yleisiin kysymyksiin.
  7. Blogi tai uutisosio: Tarjoa ajankohtaista sisältöä, artikkeleita, vinkkejä tai uutisia, jotka liittyvät yrityksesi toimialaan. Tämä voi auttaa sitouttamaan kävijöitä ja parantamaan hakukonenäkyvyyttä. Meidän kauttamme saat myös räätälöidyt Blogi-pohjat, jotta pystyt itse lisäämään helposti upeita blogi-postauksia.
  8. Sosiaalisen median linkit: Linkitä yrityksen sosiaalisen median profiilit, jotta kävijät voivat seurata ja sitoutua yritykseesi myös muilla alustoilla. Halutessasi voimme myös yhdistää Facebook ja/tai Instagram livefeedin näkymään sivustolla.

Tämä on vain perusluettelo ja sisällön tulee aina olla räätälöity yrityksesi tarpeiden mukaan. Suositeltavaa on myös ottaa huomioon käyttäjien palautteet ja testata verkkosivuja jatkuvasti parantaaksesi käyttäjäkokemusta ja saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

799,00 1500,00 

Lisätiedot

Välilehdet

1-3, 4 – 6, 7 – 9, 10+

Voit hakea haluamaasi verkkotunnusta tästä. Tämä haku toimii seuraavilla päätteillä: fi, com, net, org, info, eu, se.

Voit myös ostaa sen suoraan yhteistyökumppanimme Zonerin kautta. Saat myös Zonerin kautta tarvittaessa Webhotellin.

Muut tuotteet