OnePage

Yksinkertainen, mutta näyttävä sivu toiminnallesi.

OnePage on nimensä mukaisesti verkkosivusto, joka koostuu vain yhdestä sivusta. Tällainen sivusto sisältää kaiken tarvittavan tiedon, kuten yrityksen tiedot, tuotteet/palvelut, yhteystiedot ja muut olennaiset tiedot, kaikki yhdellä pitkällä sivulla. OnePage-verkkosivustoilla pyritään tarjoamaan selkeä ja ytimekäs käyttäjäkokemus, jossa kaikki tärkeä tieto on helposti saatavilla yhdeltä sivulta ilman tarvetta navigoida eri välilehdille tai sivuille.

OnePage-verkkosivustot ovat suosittuja erityisesti silloin, kun yrityksellä on selkeä viesti tai tuote/palvelu, joka voidaan esitellä yhdellä sivulla ilman monimutkaisempaa sisältöä. Ne tarjoavat myös hyvän vaihtoehdon mobiilikäyttäjille, koska ne ovat yleensä responsiivisia ja helppokäyttöisiä pienillä näytöillä.

OnePage-verkkosivustot voivat olla hyödyllisiä myös erilaisten projektien, tapahtumien, tuotteiden tai palvelujen markkinoinnissa, kun halutaan välittää olennainen viesti nopeasti ja selkeästi kävijälle.

Katso eri tyylivaihtoehdot.

699,00 

Lisätiedot

Valitse tästä haluamasi tyyli tai räätälöity versio.
Voit valita tästä haluamasi lisäpalvelut verkkosivun toteutukseen.
Lisää kaikki haluamasi värit. Voit myös antaa värikoodit HEX, RGB tai HSL muodossa. Voit käyttää värien valintaan esimerkiksi verkosta löytyviä HTML COLOR CODES-työkaluja (esim. https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp).
Räätälöityä pakettia varten luomme sinulle vielä erillisen alustavan tarjouksen. Räätälöityä pakettia varten hinta vaihtelee täysin haluttujen toimintojen ja toiveiden mukaan. Kirjoitathan tähän mahdollisimman tarkasti millaisen sivun haluaisit, jotta tarjous vastaa haluttua lopputulosta.
Tarvitsetko verkkotunnuksen ja/tai webhotellin, vai löytyykö ne sinulta valmiina?
Lisää tähän haluamasi verkkotunnus. Tarkistathan verkkotunnuksen vapaanaolon.
Voit lisätä tähän tiedot nykyisestä verkkotunnuksesta. Voit myös lisätä webhotellisi hallintapaneelin tiedot.
Product total
Options total
Grand total

Voit hakea haluamaasi verkkotunnusta tästä. Tämä haku toimii seuraavilla päätteillä: fi, com, net, org, info, eu, se.

Voit myös ostaa sen suoraan yhteistyökumppanimme Zonerin kautta. Saat myös Zonerin kautta tarvittaessa Webhotellin.

Muut tuotteet